#

Catering


Eno od naših področij delovanja je tudi catering. S pisanimi Smooth stekleničkami v različnih velikostih (0,5 l, 0,3 l ali 0,2 l) popestrimo različna srečanja, pogostitve, sprejeme in druge oblike praznovanj ter družabnih dogodkov. Odlikuje nas prilagodljivost, saj se v primeru večjega naročila ne omejujemo zgolj na Ljubljano in okolico, popolnoma pa se prilagodimo tudi želenemu času dostave.

Glavna prednost Smooth cateringa je ta, da se popolnoma posvetimo individualnim željam in tematiki samega dogodka. Posebej za vas lahko ustvarimo edinstvene Smooth-e, ki jih sicer morda ni v redni ponudbi, ali pa izdelamo unikatne etikete z različnimi posvetili in imeni. Morda ste si zaželeli posebnih barv ali pa bi radi v Smooth pogostitev vključili posebne sestavine? Ni problema, radi prisluhnemo vašim željam in jih z entuziazmom uresničimo.

Smooth barve in okusi v ličnih stekleničkah ustvarijo čudovite vizualne efekte in ob pokušanju poskrbijo za navdušene odzive gostov, ki so izvirna popestritev vsakega dogodka. Prava smooth alternativa klasičnim catering-om!

Za več informacij o storitvah Smooth cateringa, nas pokličite na 041 447 575 ali nam pišite na info@smooth.si