#

Smooth ni le smoothie, Smooth je način življenja – zato smo poskrbeli tudi za zdravo alternativo običajnim čokoladicam, ploščicam in drugim hitrim prigrizkom. Naš Smooth ENERGY BAR je zdrav, hranljiv in najbolj okusen energy bar pod soncem! Namenjen je sladkosnedom, športnikom, otrokom in vsem, ki si želite imeti na zalogi nekaj zdravega za trenutke, ko vas zagrabi želja po sladkem.

Smooth ENERGY BAR ni običajna energijska ploščica. Vsak ENERGY BAR je narejen ročno z veliko ljubezni in pozitivne energije, skrbno izbrana kombinacija najboljših ekoloških sestavin pa nas pusti site in potešene. Ploščice pripravljamo sami in v manjših količinah, zato ste lahko prepričani, da je Smooth ENERGY BAR najbolj svež prigrizek, kar jih lahko najdete na tržišču.

Za recepturo je premišljeno poskrbela nutricionistka Eva Žontar iz Evkaliptus (www.evkaliptus.si), zato je Smooth ENERGY BAR resnično hranljiv in uravnotežen mini obrok. Ne vsebuje rafiniranega sladkorja, mleka ali mlečnih izdelkov, glutena, soje ali konzervansov – primeren je tudi za vegane in alergike (z izjemo alergije na lešnike in kakav). 

Kako učinkuje Smooth ENERGY BAR?

Kmalu po zaužitju poviša nivo energije, okrepi koncentracijo in občutek budnosti, poveča fizične sposobnosti in nas nasiti. Hranljive sestavine naše telo nahranijo in ga ohranjajo zdravega na dolgi rok, ker je naš ENERGY BAR odličnega okusa, pa se z njim tudi razvajamo in na zdrav način potešimo potrebo po sladkem.

Smooth ENERGY BAR še posebej priporočamo v kombinaciji z enim izmed naših Smooth napitkov. Skupaj bosta poskrbela za resnično celosten in nasiten obrok, ki bo telo nahranil za več ur in ga preskrbel z vsemi potrebnimi hranili in energijo.

Sestavine: presna kaljena ajda, lešniki, datlji, zdrobljena kakavova zrna, kakavovo maslo, guarana v prahu, maca v prahu, agavin sirup, vanilija v prahu, himalajska sol.


Kaj vsebuje Smooth ENERGY BAR?

Ajdova zrna so pred uporabo namočena in kaljena, da se v njih večkratno poveča razpoložljivost hranil. Naraste vsebnost vitaminov in mineralov, poveča se biološka dostopnost aminokislin, hkrati pa se poveča prebavljivost.

Lešniki so prava bomba vitamina E, ki je močan antioksidant. Da o okusu, ki ga posodijo našim Smooth ENERGY BAR-om, sploh ne govorimo!

Kakavova zrna poskrbijo za prijetno hrustljavost, hkrati pa okrepijo energijski učinek ploščice in z bogastvom mineralov povečajo njeno hranljivost.

Guarana učinkovito poviša nivo energije, okrepi koncentracijo, izboljša kognitivne sposobnosti in poskrbi za budnost. Ker se v krvni obtok sprošča počasi, je njeno delovanje dolgotrajno in enakomerno.

Maca je znana predvsem zaradi svojega pozitivnega vpliva na hormonalni sistem. V Smooth ENERGY BAR jo mešamo, ker odlično uravnovesi stimulativno delovanje guarane – ta bi lahko ob pretirani uporabi izčrpala nadledvično žlezo, ki pa jo maca hrani in neguje.   

Datlji so najboljša naravna sladkarija in naše najljubše sladilo. Zaradi vsebnosti naravnih sladkorjev nas preskrbijo z dolgotrajno energijo, bogati pa so tudi z vlakninami, vitamini B skupine, kalijem in bakrom.

Kakavovo maslo  je tista skrivna sestavina, ki poskrbi za popoln čokoladni okus. Ja, Smooth ENERGY BAR-u se je nemogoče upreti!

Agavin sirup je dodan v zmernih količinah, da naredi čokoladno poslastico še bolj slastno – ne da bi ob tem trpela hranljivost ali zdravje!

Hranilna vrednost za 70 g ENERGY BAR

Energija 327 kcal

Ogljikovi hidrati 34,8 g

Maščobe 18,3 g

Beljakovine 5,9 g

 

Seznam izdelkov

#
Smooth energy bar