#

Če bi obstajal naraven napitek – takšen, ki bi zadostil vsem prehranskim potrebam vašega telesa, poskrbel za neverjetne količine vitaminov in mineralov, uredil prebavo, vas nasitil, pomagal izgubiti odvečno težo, upočasnil znake staranja, vas naredil zbrane, ustvarjalne in natančne, ter s katerim bi se počutili naravnost odlično –  bi ga poskusili? Seveda, vsi bi ga.

Smooth je sveže pripravljen gost napitek iz ekološkega sadja, zelenjave, superhrane in oreščkov. Na naraven, zdrav in okusen način nas preskrbi z vsem, kar potrebujemo za maksimalno izkoriščen dan, hkrati pa je prvi korak k bolj zdravemu načinu življenja. Smooth je namenjen vsem, ki si želite živeti bolj zdravo in svojemu telesu kljub pomanjkanju časa privoščite le najboljše.

Zdrava prehrana je pomemben dejavnik polnega in zdravega življenja. Z urejenimi prehranjevalnimi navadami izboljšamo svoje počutje in dosežemo optimalno zdravje, zato lahko bolje izkoristimo dan. Še posebej pomembno je, kaj vnesemo vase takoj zjutraj, ko se telo še prebuja – pitje Smooth-a v dopoldanskem času telesa ne obremeni, temveč ga nahrani, poživi in razvaja s hranili in okusom. Popoln obrok za popoln začetek dneva!

Najpomembnejša sestavina Smooth-ov je presna in ekološko pridelana zelenjava. Strokovnjaki vztrajno opozarjajo, da ljudje v povprečju zaužijemo veliko premalo zelenjave. Še posebej velika težava je nezadostno uživanje zelenolistne zelenjave, ki velja za hranilno najbogatejše živilo na planetu in varuje pred številnimi boleznimi sodobnega sveta.

Seveda, že sama ideja o žvečenju zelenja za večino ljudi – še posebej pa za tiste, ki se z zdravo prehrano šele spoznavajo – ni najbolj privlačna. Manjka nam tudi idej, kako zelenolistno zelenjavo na svoj jedilnik vključiti na okusen in privlačen način. Smooth ponuja rešitev: sveže pripravljeni kašasti napitki, v katerih zelenja sploh ne boste občutili!

Povečan vnos zelenolistne zelenjave začne na naše telo delovati že v zelo kratkem času. Zeleni Smooth-i vsebujejo sveže zelenje v močno zgoščenih količinah, zato že z enim samim Smooth napitkom zaužijemo več koristnih hranil, kot bi jih sicer v celem dnevu. Na ta način preprečimo tudi čustveno prenajedanje, ki je pogosto posledica hranilne podhranjenosti in klic telesa po zaužitju več esencialnih hranil. 


 

Rezanje sestavin1

 

Blender mix

 

 

 

 

 

Priprava

Skrbno izberi, nežno očisti, po potrebi olupi, pazljivo nareži, zmešaj z ljubeznijo, popij s slastjo! 

Vsako jutro priskrbimo sveže in izključno ekološko pridelano sadje in zelenjavo, s poudarkom na lokalnih sezonskih živilih. Naše sestavine dobavljamo pri ekološko certificiranih ponudnikih in lokalnih kmetih, v sezoni pa jih nabiramo tudi sami. Navdušeni smo nad divjo hrano: borovnice, koprive, regrat, čemaž – vse to se znajde v Smooth-ih!

Pri pripravi uporabljamo keramični pribor. S tem se izognemo oksidaciji, do katere bi prišlo ob stiku sestavin s kovinskimi posodami, noži in žlicami. Vsebnost vitaminov in mineralov je tako v končnem Smooth-u še nekoliko višja. 

Olupimo, če je potrebno. Ker v Smooth-e mešamo izključno ekološko pridelane sestavine, našega sadja in zelenjave večinoma ne lupimo. V olupku in tik pod njim se namreč nahaja največ hranljivih snovi, ki bi jih z lupljenjem odstranili.

Razrežemo na primerne koščke. Ti ne smejo biti preveliki, sicer bi mešanje v mešalniku trajalo predolgo in bi se mešanica segrela. Povišana temperatura bi lahko uničila del temperaturno občutljivih vitaminov. Narezano sadje in zelenjavo dodajamo v mešalnik postopoma, po koščkih. 

Zmešamo. Ker se morajo nekatere sestavine mešati dlje kot druge, v mešalnik ne dodamo vseh sestavin naenkrat. Začnemo s semeni in oreščki, da se ti do konca mešanja spremenijo v popolnoma gladko in tekočo zmes. Za lažje mešanje v aparat dodamo naravno kokosovo vodo ali rastlinsko mleko, ki ga svežega pripravljamo sami.Dostava

Pravkar zmešane Smooth-e vam dostavimo takoj po tem, ko jih zmešamo. Naših Smooth-ov ne pasteriziramo in jim ne dodajamo konzervansov, zato jih tudi ne boste našli na prodajnih policah trgovin – pripravljeni so samo za vas, vsak dan sproti.

Sveže pripravljene Smooth-e dostavimo v stekleni embalaži. Steklo je material, ki se zaradi svojih številnih prednosti vztrajno vrača v vsakdanjo uporabo. V pijačo in hrano ne izloča nobenih škodljivih snovi in ne pušča neprijetnega vonja ali okusa. Steklo je optimalna izbira tudi z ekološkega vidika, saj ga lahko večkrat uporabimo in se ga lahko popolnoma predela. 

Smooth je ekološko ozaveščen in spodbuja ponovno uporabo steklene embalaže. Ob desetih vrnjenih stekleničkah vam enajsti Smooth podarimo!

Cena

Ob nakupu 2 ali več je cena za 1 kos z dostavo 5 eur.

Smooth Antioksidant