#

  

Smooth je več kot samo smuti, Smooth je način življenja! Leta 2012 je podjetje na Tinino pobudo začelo s svojim primarnim poslanstvom – dostavo svežih gostih napitkov iz ekološkega sadja in zelenjave. Danes predstavlja Smooth zdrav in polnovreden obrok marsikateremu zaposlenemu, pa tudi zdrav posladek in hranljiv zajtrk tistim, ki si ga naročijo na dom. Pri Smooth si želimo, da bi si kljub pomanjkanju časa lahko vsak privoščil popoln obrok – takšen, ki telo nahrani od znotraj navzven in nas napolni z energijo za smooth dan.

Smooth stremi k nenehnemu izboljševanju receptur in pri izbiri najbolj kakovostnih sestavin in postopkov priprave ne sprejema kompromisov. Smooth je preprosto smooth!

  

Smooth ni le še en smuti, ker je vsako jutro zmešan posebej za vas in dostavljen na želeni naslov takoj po pripravi. Vanj mešamo le najbolj sveže rastlinske sestavine iz ekološke pridelave, zmogljiv mešalnik pa jih spremeni v popolnoma gladek in kremast napitek, ki je okusen vsaj toliko kot je zdrav. Od drugih smutijev se Smooth razlikuje tudi po tem, da vsebuje divjerasle rastline in superhrano, najbolj hranljivo hrano na planetu – vanj mešamo koprive, regrat, maco, kakav, borovnice, goji jagode, acai, camu camu, chia semena, konopljina semena in druga superživila, ki že tako bogato mešanico naredijo še bolj popolno.tina 1 mik celje

Tina 

Ustanoviteljica koncepta Smooth

Tina je duša in srce Smooth-a, ki ga z entuziazmom vodi že od samega začetka. Ideja o lastnem podjetju, ki bi po Ljubljani vsako jutro dostavljalo sveže ekološke smutije, je zrastla na njenem zeljniku, po tem ko so bili takšni napitki del njenega vsakodnevnega rituala že več kot deset let. Po izobrazbi je Tina univerzitetna diplomirana komunikologinja, že od ranih nog pa se najbolje počuti v naravi in vedno najde čas za gibanje na svežem zraku. Rada potuje in iz oddaljenih kotičkov sveta je prinesla že marsikatero idejo za Smooth recepture, ki jih ustvarja sama. Pri tem črpa iz lastnih izkušenj in nadušenja nad superhrano, sadjem, zelenjavo in drugimi zdravimi, a okusnimi živili. Obožuje hrano, a je prepričana, da mora ta skrbeti tudi za naše zdravje, ne le brbončice – prav zato je Tina velika zagovornica sveže in ekološko pridelane hrane, ki se na koncu znajde tudi v Smooth-ih.

Prav vsak izmed šestnajstih Smooth-ov je zanjo nekaj posebnega, zato težko izbere svojega najljubšega. No, vsako jutro še vedno spije Smooth razstrupljanje!  Jožica 

Smooth agronom

Po izobrazbi je agronom, brez nje pa Smooth ne bi bil to, kar je. Jožica je namreč prava smooth nabiralka, ki marsikateri vikend nameni nabiranju divjeraslih rastlin – spomladi se v Smooth-ih po njeni zaslugi znajdejo koprive in čemaž, poletje mine v znamenju sveže nabranih borovnic, skoraj celo leto pa lahko v Smooth zelenčkih okušate regrat, ki ga nabira na prav posebnih, od civilizacije odmaknjenih kotičkih. Jožica je tudi navdušena športnica z neusahljivo energijo, del katere vedno pristane tudi v Smooth-ih.  nje!  

 

 

JozicaMeta

Meta 

Smooth oblikovalka

Meta je grafična oblikovalka in samostojna podjetnica, vsako dopoldne pa se sveže sestavine pod njenimi rokami spreminjajo v najbolj okusne Smooth-e. Meta je po duši športnica, že od malih nog jo spremlja aktiven način življenja. Tek na smučeh, podvodni ribolov in gorništvo so del njenega življenja, prosti čas pa rada preživlja tudi v kuhinji, kjer kot prava ljubiteljica okusne in zdrave hrane najraje preizkuša nove recepte. Metin najljubši Smooth je spomladanski Smooth Kopriva – ker se koprive v njem sploh ne čuti, še vedno pa vsebuje vse njene hranilne moči.   Katja 

Smooth znanstvenica

Z magisterijem iz biokemije in izobrazbo iz biologije Katja zelo dobro razume proteine in lipide. V prostem času rada nabira divje rastline, ki si jih privošči v okusnem sendviču, od Smooth-ov pa ima najraje otroški Smooth SMUTKO – ker je zaradi veliko zelenja bogat z železom in cinkom, ki koristi vsakemu telesu – in SLOVENSKI Smooth – ker je tako poseben in slasten, da ga z največjim veseljem popijejo tudi njeni otroci in starši. Katja ima rada glasbo, zato se vsak dan vsaj enkrat usede za klavir in si zapoje, najbolj pa ji dan polepša njena družina. 

Katja

Drugi o nas